Care sunt tipurile de costume medicale OnaiMed pentru femei din care poți alege?

Care sunt tipurile de costume medicale OnaiMed pentru femei din care poți alege?

Înțelegem că scopul principal al unei uniforme medicale este să fie cât mai practică. Tocmai de aceea punem foarte mult accent pe calitatea materialului și pe cât de bine și confortabil te vei simți în aceste uniforme medicale.

Cu toate astea, nu am vrut să neglijăm nici aspectul acestora. Astfel, am decis să-ți punem la dispoziție o gamă variată de modele din care poți alege, în funcție de stilul tău personal.

În acest articol îți vom prezenta modelele de uniforme medicale dama din care poți alege dacă ești femeie:

1. Costume medicale elastice clasice OnaiMed

Pentru persoanele care preferă stilul clasic, am fabricat 2 piese (bluză și pantaloni) care se așează perfect pe silueta ta și care au un aspect simplu și “îngrijit”.

Pe lângă faptul că vei arăta impecabil în acest costum medical, bluza în stil clasic dispune de un croi lejer, cu decolteu în V, un buzunar superior și două buzunare laterale.

În ceea ce privește pantalonii, aceștia au un croi drept, talie înaltă, două buzunare frontale și un elastic pentru ajustare, poziționat la spate.

2. Costume medicale elastice elegante OnaiMed

Cu un aspect ceva mai “rafinat”, aceste uniforme medicale elastice sunt potrivite pentru tine dacă adopți un stil elegant în ceea ce privește garderoba ta de zi cu zi. Acestea au un croi cambrat, ușor evazat în partea inferioară, decolteu rotund cu decupaj în V și două buzunare încăpătoare în partea inferioară a bluzei.

Pantalonii medicali eleganți au talie înaltă, croi conic, buzunare laterale și fente pe laterale, la baza acestora. De asemenea, elasticul cu șnur din spate îți va permite să-i ajustezi după cum te simți tu mai confortabil.

3. Costume medicale elastice sport OnaiMed

Dacă ești adepta stilului sport și în viața de zi cu zi preferi treningul în detrimentul unei fuste sau rochii, o uniformă medicală elastică sport este alegerea perfectă pentru tine. Bluza are fente laterale care facilitează mișcarea în voie, decolteu în V, croi cambrat, clinuri pe spate, un buzunar superior ascuns, dar și două buzunare laterale.

În plus față de celelalte modele, aceasta dispune de un compartiment dedicat instrumentului de scris și duble cusături ce-i conferă un aspect deosebit și o face mai rezistentă.

4. Costume medicale elastice tulip

Dacă preferi să te îmbraci feminin și simți că acest stil te caracterizează cel mai bine (porți rochii și fuste în timpul liber), îți punem la dispoziție un model ce-ți va completa perfect garderoba.

O uniforma medicala dama tulip vine cu un detaliu în plus care conferă bluzei un design feminin, și anume mânecile tip lalea (care oferă, în plus, și o mobilitate sporită).

Pantalonii au talia înaltă, croi conic, elastic ajustabil în față, două buzunare frontale și două posterioare.

În ce culori sunt disponibile costumele medicale pentru femei OnaiMed?

Poți achiziționa atât pantalonii cât și bluza în oricare din stilurile prezentate mai sus în următoarele culori:

 • bej;
 • albastru;
 • lila;
 • roz pudrat;
 • negru;
 • roșu;
 • verde;
 • grena;
 • roz persian;
 • verde inchis;
 • albastru cristal;
 • alb;
 • jeans;

Fie că preferi stilul sport sau ești, mai degrabă, adepta unui stil de îmbrăcăminte elegant, uniformele medicale pentru femei vin în diferite modele, adaptate oricărui stil. Atât bluza cât și perechea de pantaloni ce formează costumul medical îți permit să te miști în voie, dar și să arăți impecabil. Stilurile pe care le punem la dispoziție sunt cel clasic, elegant, sport și tulip.

SEAP / SICAP - Sistemul electronic de achizitii publice
Suntem prezenți cu produsele din portofoliul nostru pe site-ul de achiziții publice www.e-licitatie.ro (SEAP/SICAP)