Coșul dvs.
Uniforme medicala Onai Med de toamna

Toamna vine cu culori noi la Onai Med

Toamna aduce cu ea nu doar frunzele colorate și briza rece, ci și o serie de schimbări binevenite în garderoba noastră. În acest sezon, venim în întâmpinarea profesioniștilor din domeniul medical cu o gamă nouă de culori pentru costumele medicale.

Pentru femei, aceste culori includ albastru închis, oliv, gri și caramel, în timp ce pentru bărbați devin disponibile culorile bleumarin și verde închis. Aceste noi culori aduc un plus de prospețime și eleganță în gama noastră dar și în viața cadrelor medicale, oferindu-le un aspect profesionist dar colorat și confort la cel mai înalt nivel. Iată cum te poate suprinde fiecare nouă culoare din gama Onai Med. 

Albastru închis: eleganța și profesionalismul aduse împreună

Albastru închis este una dintre culorile noi care se adaugă paletei de culori Onai Med pentru femei în această toamnă. Această culoare evocă un sentiment de eleganță și profesionalism conferă și un aer rafinat celei care-l poartă. În plus, albastrul închis, precum negrul este o culoare care nu este pretențioasă, așadar petele sau murdăria nu se vor observa pe această uniformă. 

Oliv – O culoare în ton perfect cu toamna!

Olivul este o culoare caldă, perfectă pentru garderoba medicală a femeilor. Această culoare vibrantă se îmbină perfect cu tonurile pământii ale toamnei, iar costumele medicale în această nuanță pot inspira mai multă căldură pacienților. Olivul este o nuanță perfectă pentru cadrele medicale care doresc să îmbrace o culoare subtilă și plăcută, dar și ideală pentru anotimpul toamnei. 

Gri – O culoare versatilă și practică

Griul, deși neutru, este întotdeauna o alegere solidă în ceea ce privește garderoba medicala. Noua gamă Onai Med de costume medicale gri oferă un aspect profesional și elegant, potrivindu-se atât mediului de lucru, cât și ocaziilor sociale care pot apărea în timpul sau după program. Această culoare versatilă reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc un aspect mai simplu și serios. Culoare gri este disponibilă atât pentru bărbați cât și pentru femei. 

Caramel – Grație și simplitate

Caramelul este o altă adăugare minunată la paleta de culori Onai Med pentru femei. Culoarea caramel este simbolul grației și al simplității, oferind un aspect curat și “aranjat” în timpul interacțiunilor cu pacienții. Costumele medicale în această nuanță sunt ideale pentru medicii și asistenții care caută un echilibru între stil și confort și care preferă nuanțele deschise! 

Bleumarin – Un clasic pentru bărbați

Pentru bărbați, Onai Med introduce bleumarinul, o nuanță clasică care strălucește în mediul medical. Bleumarinul este atât chique, cât și rezistent la murdărie, o combinație ideală pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Costumele medicale în această culoare transmit un sentiment de seriozitate și încredere, reprezentând o alegere excelentă pentru cei care caută un look clasic.

Verde închis – O culoare vibrantă 

Ultima culoare adauga la paleta de culori Onai Med pentru bărbați este verdele închis. Această culoare emană eleganță și rafinament, aducând un strop de prospețime în garderoba medicilor și asistenților medicali. Verdele închis este o alegere deosebită pentru cei care doresc să iasă în evidență printr-o nuanță vibrantă,  sofisticată și practică, în același timp! 

Noile culori de toamnă pentru uniformele medicale Onai Med reprezintă o diversificare binevenită în garderoba profesioniștilor din domeniul sănătății. De la culorile rafinate precum albastru închis și oliv, până la culori versatile precum gri și bleumarin, aceste costume medicale aduc un strop de prospețime și eleganță în rutina zilnică a cadrelor. 

Fie că sunteți medic, asistent sau personal de îngrijire, aceste noi culori îți vor permite să îți exprimi personalitatea în timp ce menții profesionismul. Cu Onai Med, ești pregătit/ă să strălucești în această toamnă și să le oferi pacienților îngrijire la cel mai înalt standard! 

SEAP / SICAP - Sistemul electronic de achizitii publice
Suntem prezenți cu produsele din portofoliul nostru pe site-ul de achiziții publice www.e-licitatie.ro (SEAP/SICAP)