mini broderii cu zodii

De Dragobete, ONAI MED introduce mini broderiile cu zodii

La ONAI MED credem că iubirea înseamnă toate acele lucruri în care punem suflet. Am observat, în același timp, că dacă iubim ceea ce facem, și alții vor iubi rezultate muncii noastre, iar asta ne aduce bucurie în fiecare zi.

Pentru că ne-am gandit cum putem sărbători cel mai bine ziua națională a iubirii – Dragobetele – am decis să adăugăm o nouă serie de minibroderii la colecția noastră și să-ti vorbim despre ele într-un articol ceva mai aparte decât cele cu care te-am obișnuit până acum. Cu toate ca am avut multe modele în minte, am căutat să venim cu un detaliu mai personalizat și care ne caracterizează pe fiecare în parte – zodiile. 

De multe ori iubirea începe cu întrebarea ‘Tu ce zodie ești’? Cum ar fi ca un costum medical să poată răspunde la această întrebare? Noi am zice că ar fi ceva inovativ. Iată ce mini broderii poți alege pentru costumul tău medical de Dragobete!

1.  Mini broderii pentru zodiile de apă – Pești, Rac, Scorpion

Zodiile de apă sunt reprezentate de zoia Pești, Rac și Scorpion. Persoanele sub semnul acestor zodii tind să se ghideze după emoții și sunt capabili să-și formeze propriile idei bine înrădăcinate asupra vieții. Am spune că sunt determinați și hotărâți, până în punctul în care pot ajunge să le schimbe percepția chiar și persoanelor din jurul lor.

O mini broderie cu zodia Racului va spune despre tine cât de intuitiv și atrăgător ești, dar îți va dezvălui și latura empatică și sensibilă. 

2.  Mini broderii pentru zodiile de foc – Berbec, Leu, Săgetător

În categoria zodiilor de foc intră 3 semne – Leul, Săgetătorul și Berbecul. Pentru aceste zodii, brodăm costume care să le evidențieze abilitatea înnăscută de a vedea rezolvarea unei probleme rapid și a veni cu cele mai bune soluții.

Minibroderia cu zodia Leu te va prezenta drept o persoană mărinimoasă, care vrea să ajute cu orice preț. Dacă ești Săgetător, uniforma medicală cu această broderie îți va scoate în evidență firea optimistă, calmul și relaxarea cu care îți desfășori activitatea.

3.  Minibroderii pentru zodiile de aer – Vărsător, Gemeni, Balanță

Aceste zodii sunt guvernate de logică, de aceea, modul lor de comunicare este foarte clar și coerent, lucru care-i ajută enorm în relaționarea cu alte persoane. Vărsătorii tind să fie introvertiți, visători, curioși și să caute soluții și răspunsuri în cele mai ciudate fenomene. Gemenii, pe de altă parte, au o înclinație înspre noi provocări și sarcini care-i provoacă.

Pentru toate cele 3 zodii am creat broderii care să le pună în valoare autenticitatea, atunci când îmbracă uniformele elastice Onai!

4.  Minibroderii pentru zodiile de pământ – Taur, Fecioară, Capricorn

Persoane care au zodii de pământ au foarte mare respect pentru familie și pentru țara în care s-au născut. Aceștia vor să reușească să-și construiască o viață aici, de multe ori, prin a-i ajuta pe alții.

Cu siguranța, de Dragobete, cei sub semnul unei zodii de pământ știu sigur cum să-și exprime dragostea într-un mod autentic românesc!

Toate costumele noastre pot fi personalizate cu broderii atât în scop propriu, cât și pentru a fi dăruite drept cadou! Asta e frumusețea unui costum Onai Med, îți oferă posibilitatea să-l faci al tău. Pe lângă asta, întreaga producție de costume se realizează în România, de către o echipă specializată cu peste 15 ani în domeniu.

SEAP / SICAP - Sistemul electronic de achizitii publice
Suntem prezenți cu produsele din portofoliul nostru pe site-ul de achiziții publice www.e-licitatie.ro (SEAP/SICAP)