Coșul dvs.

Povestea noastră

O uniformă medicală ce transmite profesionalism, cu un design care să depășească granițele banalului și cu o funcționalitate optimă – toate acestea având ca și “piatră de temelie” un material performant. 
Așa arată uniforma medicală perfectă în viziunea noastră, a unor tineri medici, asta ne dorim să purtăm la locul de muncă și am ales să le oferim mai departe și colegilor noștri această oportunitate.
Așa a luat naștere OnaiMed, din dorința de a crea uniforme medicale care să îmbine frumos toate cele descrise mai sus.

7a8a7506
Povestea noastră

 Produsele noastre

La realizarea uniformelor medicale OnaiMed lucrează profesioniști, cu o experiență de peste 15 ani în domeniul producției de articole vestimentare.
Toate produsele sunt fabricate exclusiv în Romania și fiecare dintre ele este testat o perioadă de timp înainte de a fi pus pe piață, tocmai pentru a oferi clienților cea mai bună variantă a fiecărui model. 
Materialul- cel mai important element al costumelor medicale, este unul de o calitate superioară: elastic și respirabil, greu șifonabil, rezistent în timp, având garanția persistenței culorilor timp îndelungat. 
Diversitatea în ceea ce privește designul modelelor și paleta largă de culori disponibile sunt și ele aspecte importante pe care le avem în vedere.

Misiunea noastră

Obiectivul nostru este să continuăm să creăm și să lansam uniforme medicale de o calitate superioară, la un preț corect, și să menținem un standard ridicat al calității produselor și serviciilor noastre.

povestea noastra
povestea noastra

Rețelele noastre de socializare

Suntem activi pe rețele de socializare unde avem o comunitate de peste 5000 de urmăritori. Te invităm să ne urmărești și tu pe @onai.med dacă vrei să fii la curent cu noutățile brandului: lansări de produse, oferte și campanii promoționale. 

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă produsele noastre chiar ţi-au stârnit interesul şi merită să le încerci.

De ceea ne-am gândit să îţi oferim un voucher: ONAISTORY , care îţi oferă 11% reducere pentru prima ta comandă pe site. Multumim şi astepăm feed-back-ul tau după aceea.

SEAP / SICAP - Sistemul electronic de achizitii publice
Suntem prezenți cu produsele din portofoliul nostru pe site-ul de achiziții publice www.e-licitatie.ro (SEAP/SICAP)