Modalități de plată

  • Online, cu cardul (prin MOBILPAY.RO) – în cazul în care alegeți această metodă este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți MOBILPAY.RO.
  • Numerar, la livrare (Ramburs) –  Această metodă de plată presupune achitarea contravalorii produselor şi serviciilor comandate din magazinul Onai.ro chiar la livrare, în momentul în care curierul ajunge cu pachetul la adresa de destinaţie.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard  (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigură în primul rând ca nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, niciodată, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

SEAP / SICAP - Sistemul electronic de achizitii publice
Suntem prezenți cu produsele din portofoliul nostru pe site-ul de achiziții publice www.e-licitatie.ro (SEAP/SICAP)