Stii sa te masori corect pentru uniforme medicale?

Stii sa te masori corect pentru uniforme medicale?

body measurement tracker sheet 1

La OnaiMed tiparul fiecarei uniforme medicale este creat alaturi de experti in domeniu, cu peste 15 ani de experienta. Aceste tipare sunt gandite dupa conformatia populatiei tarii noastre, care nu este superpozabila cu a altor tari sau continente.

In plus tabelele noastre de marimi pentru costume medicale reflecta dimensiunile piesei vestimentare, si nu ale persoanei, tocmai pentru a lasa la latitudinea clientului de a alege marimea in functie de aspectul pe care si-l doreste: mai lejer sau mai cambrat.

In cele ce urmeaza te ajutam sa te masori corect pentru a-ti face mai usoara decizia atunci cand vrei sa-ti comanzi costumul medical.

Cel mai recomandat este sa te masori in fata oglinzii purtand haine subtiri sau lenjerie intima.
Masuratorile se fac cu un centimetru, fara a-l strange sau a-l lasa lejer. Se va masura zona de interes, inconjurand corpul cu centimetrul de croitorie. Atat in spate cat si in fata sau lateral, centimetrul trebuie sa se pastreze drept, pe aceeasi linie.

Bust – se masoara in circumferinta, orizontal, peste zona cea mai proeminenta a acestuia;

Talie – se masoara in zona cu circumferinta cea mai mica, situata de obicei cativa centimetri deasupra buricului;

Solduri – cu picioarele apropiate se masoara zona cea mai proeminenta a posteriorului;

Latime umeri – se masoara liniar de la un umar la celalalt ( Important de masurat pentru persoanele care au un bust mai mic, dar sunt mai late in umeri);

Fiecare model din varietatea noastră de costume medicale a fost creat având în minte diversitatea nevoilor clienților noștri. Înțelegem cât de important este să găsești costumul medical perfect care să se potrivească în mod optim și să ofere confort pe măsură. De aceea, înainte de a face alegerea, îți recomandăm cu căldură să consulți tabelul nostru detaliat de mărimi, specific pentru fiecare model în parte. Acest tabel îți va oferi informațiile esențiale pentru a selecta marimea corectă, astfel încât să te bucuri de o potrivire perfectă și de toate beneficiile pe care ți le dorești într-un costum medical. O abordare atentă și informată în alegerea mărimii va asigura că vei purta cu mândrie uniforma medicală care îți reflectă profesionalismul și personalitatea.

Îţi recomandăm să probezi uniformele noastre tulip şi să citeşi înainte cateva lucruri interesante despre acestea în acest articol.

Poti alege din gama variata de uniforme medicale sport.

SEAP / SICAP - Sistemul electronic de achizitii publice
Suntem prezenți cu produsele din portofoliul nostru pe site-ul de achiziții publice www.e-licitatie.ro (SEAP/SICAP)